Leggings

Går du op i høj komfort og god kvalitet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Pigernes Verden forhndler vi leggings fra Tim & Simonsen, og du kan ikke få dig en bedre leggings! En leggings kan være med til at pifte dit outfit op, og give dig et hav af kombinationsmuligheder. Vores leggings kan både bruges til hverdag og fester.

Leggings til kvinder

Leggings har været en del af modebilledet i rigtig mange år, og de kan bruges på mange måder. Fordelen ved leggings er at du får en høj grad af komfort, som man får pga. det behagelige og fleksible materiale som leggings er lavet af. Leggings er blevet et alternativ til jeans, da de er mere behagelige at have på. 

Du kan bruge leggings til enhver anledning. Du kan nemt style dine leggings til din yndlings kjole eller nederdel.

Tim & Simonsen leggings 

Går du meget op i høj kvalitet, så skal du helt klart vælge en leggings fra Tim & Simonsen, da du her er sikret en rigtig god kvalitet og en fantastisk pasform. Du kan ikke få en bedre leggings. Hos Pigernes Verden finder du et bredt udvalg af leggings fra Tim & Simonsen. Vi har leggings i alverdens farver, med og uden print, så der er noget at vælge imellem. 

Alle Tim & Simonsens leggings er lavet i mikrofiber og er med en bred elastik ved maven, som er med til at give en god komfort, og de er i et dejligt  stretchy materiale. Vi kan varmt anbefale Tim & Simonsens leggins, for når du først har prøvet dem, vil du ikke have andre. 

Leggings til kjoler

Leggings er helt perfekte til at have under en kjole eller tunika i stedet for strømpebukser, også er de nemme at style. Med en leggings kan du være med til at sætte dit personlige præg på dit outfit. Vores leggins fra Tim & Simonsen findes i en masse forskellige farver og mønstre, så hvis du elsker farver, så er det oplagt at tage en farverig leggings på under din kjole, det kan også være med til at pifte dit outfit op.