Bukser/Jeans

Bukser/jeans til kvinder er et must-have i garderoben, da de kan styles til alt. Så står du og mangler en buks/jeans til hverdagsbrug eller en lidt pænere buks, så har vi hos Pigernes Verden et bredt udvalg af bukser, og i en prisklasse hvor alle kan være med. Find din næste buks eller jeans hos os.

Bukser/jeans til damer

Et par gode bukser/jeans er uundværlige for de passer til nærmest alt, og med et par jeans/bukser kan du skabe mange forskellige looks ved at tilføje andre styles.

Hos Pigernes Verden har vi et bredt udvalg af lækre og komfortable damebukser, og bukser til alle uanset alder. Ved at købe bukser/jeans hos Pigernes Verden er du sikret en buks i en god kvalitet. Vi går meget op i at vi alle er forskellige og det er derfor vigtigt med et bredt udvalg af jeans/bukser, så du kan finde den model der passer bedst til lige netop dig, for der er ikke noget mere ubehageligt end et par bukser der ikke sidder godt. Det er vigtigt at buksen sidder godt og er behagelig at have på. Når du køber bukser ved os, får du damebukser du elsker at gå i, og som du vil bruge igen og igen

Vi har bukser/jeans fra følgende mærker: Street One, Culture, Marta Du Chateau, Cecil og Free/Quent.

Bukser til enhver lejlighed 

Der findes rigtig mange forskellige modeller bukser. Så uanset om du er på udkig efter en hverdagsbuks eller en lidt pæner buks, kan du finde den hos Pigernes verden. Mangler du bukser til hverdagsbrug kan vi klart anbefale jeans, som er en klassiker også tilføje en fed støvle. Skal du bruge en buks til en lidt pæner anledning kan vi klart anbefale nogle af de lidt løsere habitbukser med vidde i benene.

Du kan hos os finde bukser/jeans til damer i forskellige farver, mønstre og prints og med lækre detaljer. Der er noget for enhver smag. Har du en klassisk og tidsløs stil kan du med fordele kigge på Free/Quents habitbukser. Er din stil mere rå og cool kan vi anbefale en fløjls buks fra Cecil, eller en denim buks som findes i et hav af forskellige modeller. 

Bukser/jeans i forskellige modeller

I vores sortiment har vi bukser til enhver kropstype, uanset om det er high waist eller middle waist eller noget derimellem. Find den buks der fungerer allerbedst for dig hos Pigernes Verden, vi hjælper dig gerne. 

Vi har slimt fit jeans og loose fit jeans, og jeans med en masse stretch. Alle vores jeans fås i følgende benlængder: 30 & 32. 

Vores bedst sælgende buks er modellen York fra Street One som findes i forskellige vask. Den er slim fit og med god stræk samt høj talje. Modellen Scarlet fra Cecil er også en populær buks, som findes i forskellige vask og modeller, den er god til dig der vil have en loose fit buks. 

Shanell buksen fra Free/Quent er til dig der vil have en buks der minder og sidder mere som en leggings. Den er med en bred elastik i taljen, og med masser af stretch. Den er perfekt til at have under en kjole eller tunika.