Retur

Returnering:

Køb et returlabel her:

GLS RETURLABEL

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.  Varen skal være ubrugt, og bære de prisskilte mm. der sad på varen ved levering

Varens stand når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis de beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger . Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Pigernes Verden
Gothersgade 1
7000 Fredericia

Du skal vedlægge en kopi af Faktura/ bon.

Send venligst ikke varer retur per efterkrav.

 

Reklamation:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Som forbruger har du to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Som udgangspunkt vil varen blive ombyttet til en ny vare i samme størrelse og model. Kan dette ikke lade sig gøre, vil du enten få tilbudt et afslag i prisen, få en tilgodeseddel eller pengene tilbage. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostinger.

Udfyld formularen der ligger her: Fortrydelsesformular

Varen sendes til:

Pigernes Verden
Gothersgade 1
7000 Fredericia

Vi har brug for følgende information, når du sender til os:

Har du en reklamation, skal du sende os en mail, der indeholder følgende oplysninger:

- Ordrenummer
- En beskrivelse af reklamationens art (gerne med billede)

Vi ekspederer din reklamation hurtigst muligt og har en vare en fejl eller er fejlekspederet, refunderer vi naturligvis dine fragtudgifter.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik:

For at indgå aftale med os på Pigernesverden.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Pigernesverden.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysinger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger afgivet til Pigernesverden.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Pigernesverden.dk har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til [email protected]

 

Mere information:

Er du interesseret i yderligere information om sikkerhed og betaling i forbindelse med e-handel, kan du finde relevante oplysninger her:

Forbrugerrådet: www.fbr.dk

Forbrugersikkerhed: www.forbrugersikkerhed.dk

Forbrugerombudsmanden: www.net-tjek.dk

 

Virksomhedsoplysninger:

Pigernes Verden Fredericia, Jamonilo 3 ApS
Gothersgade 1
7000 Fredericia
cvr. 36717319
Tlf. 75927848
Email: [email protected]

 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet, Carl Jakobsens vej 35, 2500 Valby, [email protected], www.kfst.dk, 41715100 (hverdage 9-15)