Jakker

Er du på udkig efter en ny jakke? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Pigernes Verden har vi jakker til alle årstider, det vil sige  efterårsjakker, vinterjakke, forårsjakker og overgangsjakker.  Vi har et stort udvalg af jakker i forskellige modeller, pasforme og farver, så der er noget for enhver smag. Find din næste jakke lige her. 

Jakker dame 

Jakker til damer kan både være praktisk og i et lækkert design, man behøves nødvendigvis ikke at gå på kompromis. Hos Pigernes Verden har vi et stort udvalg af jakker til damer der passer til den pågældende sæson. Vi har jakker i forskellige modeller, pasforme samt farver. Hos os finder du efterårsjakker, vinterjakker, forårsjakker og sommerjakker. Så ligemeget hvilken jakke du er på jagt efter, så finder du både jakker, frakker og rengtøj hos os. Så gå på udkig i vores jakke kategori og lad dig inspirere, og find din nye trendy jakke eller en klassisk jakke blandt vores udvalg.

Vi har jakker fra følgende mærker: Street One, Cecil, Free/Quent, Culture og Didriksons. 

Vinterjakker 

Når vinteren melder sin ankomst er en god vinterjakke helt uundværlig. Så står du og mangler en komfortabel, lækker og funktionel vinterjakke til damer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Pigernes Verden har vi et stort udvalg af vinterjakke i en god kvalitet, og i forskellige modeller og pasforme. Hos os finder du følgende vinterjakker: korte, lange og midtimellem.

Vi har vinterjakker fra følgende mærker: Didriksons, Street One, Cecil. 

Stort udvalg af vinterjakker

Er du på udkig efter vinterjakker til damer? Så har vi hos Pigernes Verden mange forskellige modeller du kan vælge imellem. Vi har vinterjakker fra forskellige mærer og i forskellige farver samt modeller. Så uanset hvilken vinterjakke du er på jagt efter, så er vi ret sikre på du kan finde en hos os, der passer til din personlige stil og samtidig holder dig varm.

Med de mange forskellige modeller der i dag findes i vinterjakker, kan det være svært at finde ud af hvilken model der passer bedst til dig og dine behov. Hos Pigernes Verden vil vi meget gerne hjælpe dig med at blive klædt bedst muligt på til vinteren, for vi ved at det danske værd er uforudsigeligt, og det er derfor vigtigt med en varm vinterjakke der passer til lige netop dig.

Hvis det er en vinterjakke til hverdag du er på udkig efter, så skal du gå efter en praktisk jakke, men er du derimod på udkig efter pænere jakke, vil vi anbefale en frakke som er mere feminin og pæn. 

Overgangsjakker 

Er du på udkig efter en overgangsjakke, der lige kan tage den værste kulde der måtte komme, så har vi nogle forskellige overgangsjakker hos Pigernes Verden. Vi har den populære quiltet jakke fra Free/Quent, som er rigtig god som overgngsjakke da den er lidt tyk, men uden at være alt for varm. En frakke, læderjakke eller denimjakke kan også været et godt bud på en overgangsjakke. Det kan også være en fordel at kigge efter en regnjakke med for, da regn er en del af det danske forår- og efterårsvejr. Vi kan anbefale Free/Quents regnjakke da der er lidt for i, så du får lidt.  varme.