Tunika

Er du på jagt efter din næste tunika, som skal bruges til hverdag eller til en festlig anledning? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Pigernes Verden har vi et bredt udvalg af trendy tunikaer til kvinder i forskellige modeller og mønstre, som du kan se lige her. 

Tunikaer til kvinder

Tunikaerne er kommet for at blive og hos Pigernes verden har vi et stort udvalg af trendy tunikaer og til enhver årstid. En tunika kan bruges på rigtig mange måder og kan derfor også bruges til enhver anledning. Hvis du vil bruge din tunika til hverdag, kan du style den til et par jeans og med et par fede sneakers eller støvler til, eller hvis det er til en mere festlig anledning kan du tage et par pæne mønstret strømpebukser under og med et par pæne sko eller en fin stilet til. En tunika kan på denne måde både styles op og ned, og mikse og matches med andre lækre styles fra din garderobe.

Der er ingne grænse for hvordan du kan bruge din tunika, så slip fantasien løs og se vores udvalg igennem og bliv inspireret.

Vores mest populære tunikaer er fra Marta Du Chateau, de laver tunikaer i et tidsløst print og i en prisklasse hvor alle kan være med. 

Tunika pasform

Fælles for nærmest alle tunikaer er at de er løstsiddende, men ellers kan tunikaer være i diverse farver, prints og længder. I vores sortiment er der både langærmede og kortærmede tunikaer samt tunikaer med v-hals og rund hals, så du kan vælge hvilken model der passer bedst til dig.