T-Shirt/Toppe

En t-shirt er et must-have i garderoben, da de kan styles til alt. Hos Pigernes Verden finder du et stort udvalg af t-shirts og toppe til kvinder i forskellige modeller, farver og mønstre . Find den t-shirt der passer til lige netop dig nedenfor. 

T-shirt til kvinder

En t-shirt er den mest basale beklædningsgenstand i garderoben og uundværlig, og den er derfor et must-have i garderoben. Går du meget op i kvalitet, så er en t-shirt fra Pigernes Verden et godt bud da vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Med en smart t-shirt får du muligheden for at skabe mange forskellige looks, da den kan bruges igen og igen, da en t-shirt er tidsløs og derfor aldrig går af mode. En t-shirt kan bruges til enhver anledning, så er du på udkig efter en t-shirt til hverdag eller til en festlig lejlighed, synes vi du skal tjekke vores udvalg ud og lade dig inspirere. Vores t-shirts er i en prisklasse hvor alle kan være med.

Hos Pigernes Verden har vi t-shirts fra følgende populære brands: Free/Quent, Street One, Cecil, Culture og Marta Du Chateau.

 

T-shirt med tryk 

Hos Pigernes Verden har vi t-shirts med tryk, forskellige prints og mønstre der passer til den pågældende sæson. En basis t-shirt er perfekt til hverdagsbrug, mens en farverig t-shirt med mønster og finde detljer i form af palietter eller print er perfekt til en mere festlig anledning, men den vil også kunne bruges til hverdag til at pifte outfitet lidt op, og få noget farve på hverdagen. 

En t-shirts kan styles til et par fede jeans og med en cardigan eller strik udover til de kølige dage, og når varmen kommer kan du style din t-shirt til en fin nederdel, eller til et par shorts. T-shirts til kvinder kan således bruges hele året rund.

 

T-shirt i forskellige modeller

Hos os finder du t-shirts i forskellige modeller til kvinder.  Vi har alt fra den basis t-shirt med rund hals og lange ærmer, til den mere farverige t-shirt med korte ærmer og print. Vi har t-shirts med rund hals og med v-udskæring, og t-shirst med en løs pasform samt tætsiddende t-shirts. Vi går meget op i at kvinder skal føle sig tilpas i det de har på, og at  vi hver især har vores egen stil,  så derfor har vi et bredt udvalg af t-shirts i forskellige farver og modeller, så du får muligheden for at skabe dit eget unikke look. 

Vi har følgende størrelser i de fleste t-shirts: XS (36), S (38), M (40), L (42), XL (44) XXL (46).