Sweatshirt

En sweatshirt et et behagelig og cool valg, og kan styles på mange måder. Udforsk vores udvalg af sweatshirts til damer her. 

Sweatshirts dame 

Sweatshirts har i mange år været forbundet med afslappet tøj, men dette har ændret sig. I dag er en sweatshirt et item som kan være med til at give dit look kant. En sweatshirt er perfekt til et par jeans hvis du er til det casual look, men en sweatshirt kan også uden problemer kombineres med en hverdagskjole eller nederdel, du kan hermed selv bestemme og være med til at sætte dit eget præg på dit outfit. Det er kun fantasien der sætter grænser. Uanset hvilken slags sweatshirt du er på udkig efter, kan du lade dig inspirere af en række forskellige dame-modeller, som passer til enhver anledning.

Vi har sweatshirts fra følgende mærker: Marta Du Chateau, Cecil og Street One.

Sweatshirts med print 

Er du på udkig efter en sweatshirt i flotte farver, med fede prints og mønstre, eller bare flotte detaljer, så finder du et bredt udvalg hos Pigernes Verden. Vi har alt fra den ensfarvede sweatshirt fra Marta Du Chateau, med fine glimmer detaljer ved halsudskæringen og ærmet, til den mere farverige hoodie fra Cecil med flotte prints. Vi har også swatshirt med og uden hætte.

Vi har følgende størrelser i de fleste sweatshirts: XS (36), S (38), M (40), L (42), XL (44), XXL (46).