Strik

Strik er en ting der aldrig går af mode, da strik er en af de helt store trends. Strik er nemlig noget der passer til enhver lejlighed og nemt kan styles op og ned. Hos Pigernes Verden har vi et stort sortiment af strik til kvinder, så find din næste favorit lige her.

Trendy strik til kvinder

En striktrøje er uundværlig og der er noget eksklusivt og hyggeligt over en strik, og med en strik er du helt sikker på at kunne holde varmen i de kolde vintermåneder. Strik findes i mange forskellige varianter, modeller, pasformer og farver. Hvis du elsker strik er du havnet det helt rigtige sted. 

Vi har strik fra følgende populære mærke: Free/Quent, Marta Du Chateau, Street One, Ceci og culture, så derfor har du mange valgmuligheder. Vores strik er i en god kvalitet og i et lækker design

Strik med detaljer 

En strik behøves ikke at være kedelig, vi har både den enkle og ensfarvede strik og strik med lækre detaljer og i fine farver. En lækker strik kan være med til at fuldende dit outfit. 

En strik vest er perfekt til at have udover din kjole eller en skjorte, og en vamset strik er perfekt til et par jeans eller en nederdel. 

Du kan få en strik med striber, mønster, multifarvede, som vest, poncho, rullekrave -og meget mere! I dag findes strik i et hav af forskellige modeller, farver, detaljer, det er kun fantasisen der sætter grænser. Så er du på jagt efter en strik med rullekrave? en kashmir strik? en strik poncho? den klassiske ensfarvede strik? Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi et godt bud på din næste strik. Ved os finder du et utal af strik i forskellige farver, materialer og designs, så du får muligheden for at sætte dit eget præg på dit efterårs-/vinter look.

Forskellige modeller

 Hos Pigernes Verden har vi strik i forskellige modeller. Vi har strik med rund hals, v-hals og høj hals. Vi har alt fra den populære oversized strik fra Marta Du Chateau, til den mere tætsiddende Annemarie rullekrave strik fra Culture og alt derimellem. Så hvad end du er på udkig efter, er vi ret sikker på at kunne hjælpe dig med at finde din næste strik. 

Vi har følgende størrelser i de fleste strik: XS (36), S (38), M (40), L (42), XL (44), XXL (46).