Skjorter

Skjorter er tidsløse og klassiske, så mangler du en skjorte med eller uden print? Så se vores store udvalg af skjorte i en masse forskellige modeller, mønstre og farver nedenfor. 

Dame skjorter

En dame skjorte er tidsløs og klassisk. En skjorte er en nem og elegant måde at skabe et stilfuldt outfit. En skjorte behøves ikke altid at være et formelt stykke tøj, du kan style din skjorte til et par jeans, eller loose fit bukser med et par sneakers for at få et mere afslappet hverdags look. Hvis du skal bruge din skjorte til fest, kan du style en lang oversized skjorte med et par strømpebukser og støvler for et mere råt look, eller tag høje hæle på for at få et feminint touch. Så du kan selv style din skjorte så den passer til hverdag eller til en festlig lejlighed, da mulighederne er mange. Hos Pigernes Verden er vi vilde med skjorte, og vi har stilfulde og tidsløse skjorter der følger modens nyeste trends. Vores skjorter er i en prisklasse hvor alle kan være med, og vi har skjroter fra følgende populære mærker: Free/Quent, Culture, Marta Du Chateau, Street One, Cecil. Så gå på opdgalese i vores brede udvalg af skjorter.

Vi har følgende størrelse i skjorterne: XS (36), S(38), M (40), L (42), XL (44), XXL (46).

Skjorter i forskellige modeller 

Hos Pigernes Verden finder du skjorter i forskellige modeller og former, så du kan finde den skjorte der passer bedst til dit outfit, din stil og din pasform, så du føler dig tilpas i det du har på. Vi har lange skjorter, korte skjorter, oversized skjorter, skjorter med og uden krave og ikke mindst skjorter med 3/4-ærmer og lange ærmer. Hos Pigernes Verden kan du finde den skjorte model der passer bedst til dig. 

Skjorte med mønster 

Vi har alt fra den klassiske faconsyet skjorte, til den mønstret løstsiddende og farverige skjorte. Vi har skjorter med blonder, tern, blomsterprint, leopardprint samt den klassiske ensfarvede skjorte og meget mere. Vi synes i hvert fald du skal se vores store udvalg af skjorter og lad dig inspirere.