Kjoler

Hos Pigernes Verden repræsenterer vi kvinder i mange aldre, så vi har derfor et stort udvalg af kjoler til alle kvinder uanset alder. Vi har kjoler til enhver lejlighed, om det er en kjole til hverdag eller fest, kan du finde den hos os. Vi har kjoler i forskellige mønstre, farver og modeller og i en prisklasse hvor alle kan være med. Se alle vores kjoler nedenfor.

Kjoler til kvinder

Hos Pigernes Verden elsker vi kjoler, gør du også det? Så synes vi du skal tjekke vores sortiment ud, da vi hos Pigernes Verden har noget for enhver smag - vær sikker på at finde den rette kjole hos os. Vi har et stort udvalg af kjoler, og du vil her finde forskellige modeller, prints, farvekombinationer og de klassiske ensfarvede kjoler og alt derimellem. Vi har kjoler til enhver andledning, hos os finder du både kjoler til hverdag og fest. Om du er til maxikjoler eller midikjoler, så finder du et stort sortiment af kjoler af en høj kvalitet til fornuftige priser. Vi har kjoler fra en masse populære mærker som: Marta Du Chateau, Cecil, Street One, Free/Quent, Culture. Hos Pigernes Verden finder du de nyeste styles og kollektioner fra de nævnte mærker. 

Kjoler med prints og mønstre

Kjoler et et must-have i garderoben for de går aldrig af mode, så hvis du er til farverige kjoler, ensfarvet kjoler, mønstret kjoler, så finder du altid et bredt udvalg af kjoler i en masse forskellige smukke farver, modeller og nuancer. kjoler med print og mønstre er med til at at du kan skabe din egen personlige stil, da du kan mixe og matche din kjole med andre lækre styles fra din garderobe, så det passer til lige netop dig. En hverdagskjole kan være neutral og farverig, og ved at style din kjole rigtigt kan du bruge enhver kjole til hverdag og fest. Farverne på kjolerne skifter, som årstiderne skifter og derfor er bestemte farver dominerende alt efter hvilken årstid det er. Du kan altid være sikker på at vi følger de nyeste trends når det kommer til farver, så du kan være med på moden.

Kjoler til alle årstider

Hos Pigernes Verden finder du kjoler til sommere, efterår, vinter og foråret. Om sommeren er en kjole helt perfekt med et par bare ben og sandaler, og om efteråret og vinteren kan du style din kjole med et par Decoy strømpebukser, som vi både har i ensfarvet og med forskellige mønstre, og tage et par sneakers eller støvler på fra Tim & Simonsen. På de rigtige kolde dage kan du tage en strik eller læderjakke udover kjolen. 

Pasform

Hos Pigernes Verden har vi kjoler i forskellige pasforme og modeller. Vi har forskellige kjoler der fremhæver kvindekroppen på smukkeste vis, så du kan være sikker på at få en kjole du føler dig tilpas og smuk i. Find den pasform og model blandt vores kjoler der passer bedst til dig - vi hjælper dig gerne. 

Vi har følgende størrelser i de fleste kjoler: XS (36), S (38), M (40), L (42), XL (44), XXL (46). 

Hvad er en midikjole?

En midikjole er en kjole der er mellemlang og som går til knæene. En midikjole tilføjer både en festilig og feminin stil, og passer til enhver lejlighed da den kan styles op og ned.

Hvad er en maxikjole?

En maxikjole er en lang kjole, som både kan være yndefuld men også rå med kant. Der findes to forskellige slags maxikjoler, der er den helt lange som går ned til gulvet, og den der skærer ved anklen.

Kjoler på tilbud

Engang imellem sætter vi hos Pigernes Verden nogle udvalgte styles på tilbud. Hvem elsker ikke et godt tilbud? Så det er med at holde øje, måske din favorit style kommer på tilbud. Men du skal ikke vente for længe med at købe din favorite style, da de mest populære styles ryger hurtigt, og det er ikke sikkert vi får den hjem igen.