Bluser

Bluser er et must-have i enhver kvindes garderobe, da en pæn bluse kan fuldende dit outfit. Hos Pigernes Verden finder du et stort udvalg af bluser til enhver anledning og til enhver smag. Se alle vores bluser her.

Bluser til enhver anledning

Bluser til kvinder er et must-have i garderoben, da en flot bluse kan redde enhver tøjrkise. En bluse kan styles med en blazer, til en nederdel eller bare til et par jeans i hverdagen. En bluse kan bruges til enhver anledning, da den nemt kan styles op og ned, alt efter om den skal bruges til hverdag eller til fest. Ved os finder du bluser fra de populære mærker som: Marta Du Chateau, Cecil, Street One, Culture, Free/Quent, Sorbet. Så står du og mangler en fin bluse til en festlig lejlighed, eller en smart bluse til hverdag, så gå på opdagelse i vores bluse kategori, og find dine personlige favoritter. 

Bluser i mange modeller

Hos Pigernes Verden finder du bluser i en masse forskellige modeller. Vi har alt fra den løse bluse til den tætsiddende bluse, men alle vores bluser har det tilfælles at de er stilfulde, tidsløse, komfortble og i en god kvalitet. Vi har bluser til enhver lejlighed, og i en prisklasse hvor alle kan være med. Vi har alt fra den ensfarvet bluse i sæsonens populære farver, til den mønstret bluse med flotte farver. Vi har bluser med blonder, flæser, pufærmer og bluser med lange ærmer og bluser med 3/4-ærmer. Så uanset om du er ude efter en bluse med blomsterprint, kraftfulde farver, så er vi sikker på at vi har en bluse til dig, for vi har noget for enhver smag. Vores sortiment af bluser bliver hele tiden opdateret, så du er sikker på at være med på den nyeste trend. Vi synes du skal se vores mange skønne bluser fra sæsonens kollektioner, og lad dig blive inspireret. 

Pasform

Vi har bluser i forskellige modeller med forskellige snit, så du uanset din kropstype kan finde den model der passer bedst til dig, så du føler dig tilpas  og smuk i det du har på. 

Vi har følgende størrelser i de fleste bluser: XS (36), S (38), M (40), L (42), XL (44), XXL (46).