Overdele

Pigernes Verden tilbyder et bredt udvalg af overdele til kvinder, og hos os finder du overdele i forskellige farver, mønstre samt lækre designs til enhver anledning. Så om det er en bluse, t-shirt, skjorte, kjole eller noget helt andet du er på udkig efter, kan du se hele vores udvalg af overdele nedenfor, fra følgende brands: Free/quent, Cecil, Street One, Marta Du Chateau, Janne K, Sorbet, Culture, og finde det der passer perfekt til dig. 

Den perfekte overdel til dig 

Der er et væld af muligheder når du skal finde din næste overdel, hvad end du leder efter en bluse, skjorte, top, cardigan. Hos Pigernes Verden finder du et bredt udvalg af stilfulde og populære overdele, som er nøje udvalg fra vores bedste mærker. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde dit næste outfit, uanset om det er til en festlig anledning eller hverdag. 

Forskellige modeller og designs i overdele

Overdele er den vigtigste kategori inden for beklædningsgenstande, og omfatter en bred vifte af forskellige designs. Mangler du en enkel og klassisk bluse? Så er du havnet det helt rigtige sted, for hos Pigernes Verden finder du et bredt udvalg i forskellige designs og modeller, så du kan finde den helt rigtige. Vi har også detaljerede styles såsom kjoler, skjorter, og toppe med smukke prints. 

Her har vi lavet en oversigt over nogle af de mest populære overdele:

  • Skjorten er en klassiker og kan bruges til hverdag og mere formelle anledninger, da det er super nemt at style en skjorte op og ned. Er du på udkig efter en skjorte til hverdag, kan vi anbefale en gennemknappet skjorte, som er perfekt at style til jeans, og du kan bruge skjorten åben med en smart t-shirt under. Vi har også skjorter med v-udskæring og forskellige mønstre samt farver, denne model kan også sagtens bruges til hverdag, og hvis du skal til en festlig lejlighed er den nem at dresse op, her kan du nemlig tilføje en habitbuks for et mere sofistikeret look, eller en nederdel.
  • T-shirten er en populær overdel, og er perfekt til et afslappet hverdags-look. De fås i forskellige stilarter og farver. Vi har alt fra den ensfarvet t-shirt med rund hals, til den mere farverige t-shirt med forskellige prints og v-udskæring. 
  • Bluser er et must-have i en kvindes garderobe, da den kan bruges til hverdag eller til en aften ude med veninderne. Vi har et bredt udvalg af bluser i forskellige modeller, farver og designs, så du kan finde den der passer bedst til din stil.

Find den perfekte underdel til din nye overdel

For at fuldende dit outfit,  skal du selvfølgelig matche din nye overdel med en stilfuld underdel. Derfor anbefaler vi at du hopper ind og kigger på vores udvalg af bukser/jeans eller nederdele, for at finde det perfekte match. Nogle af vores mærker laver sæt, hvor overdel og underdel matcher hinanden, og det er meget populært, så det er bestemt værd at undersøge. For at sætte prikken over i´et, skal du finde det perfekte fodtøj, så du kan give dit outfit det sidste touch. Du kan kombinere vores mærker på kryds og tvæts, og lade fantasien få fri leg. Hvis du mangler inspiration kan du altid kigge inde på vores instagram eller Facebook, hvor vi hverdag poster ideér til forskellige stylingsmuligheder.