Nyheder

Velkommen til Pigernes Verden ♥. Her på siden finder du alle vores fine nyheder inden for dametøj, sko & accesories. Du kan udforske vores nøje udvalgte nyheder, der konstant bliver opdateret med de nyeste trendy items fra vores brands: Free/quent, Marta Du Chateau, Culture, Street One, Cecil, Sorbet, Tim & Simonsen og Janne K. Vores sortiment imødekommer forskellige smag og stilarter, og vi håber du kan finde noget der passer til din personlige stil.

Trends inden for modetøj til kvinder 

Vi får dagligt nye styles ind ad døren, som følger de nyeste trends. Du kan holde øje med de fine nyheder lige her. Vi stræber efter at følge med i de nyeste trends og tendenser på den danske modescene, så vi er sikre på at vores sortiment er opdateret og i tråd med den seneste mode, så vi altid er med på beatet. Vores mission er at inspirere vores kunder, til at udforske og udtrykke deres personlige stil gennem mode. Vi ser frem til at være din foretrukne hjemmeside indenfor dametøj ♥.

Nyheder hos Pigernes Verden

Alle vores styles fra vores lækre brands er nøje udvalgt, vi udvælger nemlig omhyggeligt alle styles fra vores brands med fokus på stilfuldt design, og høj værdi for pengene. Vores mål er at give dig det bedste udvalg af dametøj i en god kvalitet, og i en prisklasse hvor alle kan være med.

Bredt udvalg af dametøj hos Pigernes Verden

Er du på udkig efter nyt tøj? Uanset om du søger en elegant bluse, et par jeans eller noget helt andet, kan du finde det hos Pigernes Verden. Vi giver dig nemlig de bedste nyheder fra vores populære brands

Opdater din garderobe med nyheder fra Pigernes Verden

Når du shopper nyheder hos Pigernesverden.dk, kan du give din garderobe et nyt liv. Hvis du mangler inspiration til hvordan du kan sammensætte dine outfits til hverdag og festlige anledninger, kan du følge med på vores Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler ideér til forskellige stylingsmuligheder. 

Sjov og problemfri shopping

Hos Pigernes Verden tror vi på at shopping skal være sjovt, og problemfrit. Derfor har vi skabt en brugervenlig hjemmeside, der gør det nemt for vores kunder at finde det, de er på udkig efter. Vi tilbyder også hurtig og pålidelig levering, nem returnering og et venligt kundeservice team, der altid er klar på at hjælpe.