Støvler

Er du på udkig efter nye støvler, og sætter pris på god kvalitet og komfort, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Pigernes verden har vi støvler fra Tim & Simonsen i et stilrent design. Se dem lige her. 

Støvler dame 

Hvem elsker ikke et par lækre og smarte støvler? Hos Pigernes verden forhandler vi kvalitetsstøvler fra Tim & Simonsen. Her får du en støvle i top kvalitet og i et lækkert design. Så går du meget op i kvalitet og komfort, kan vi klart anbefale Tim & Simonsens støvler. Alle deres støvler er lavet af skin, så du er sikret et holdbart og slidstæræt materiale, også er de fantastiske at have på. 

Forskellige modeller 

Er du på udkig efter en perfekt hverdagsstøvle, kan vi anbefale Vilma støvlen fra Tim & Simonsen, som er en snørestøvle med et simpelt look, så den passer til alt. Vi har også en kortskaftet stvøvle fra Tim & Simonsen som er meget populær, da det er en grov ankelstøvle og med den populære chuncky bund. 

Er du på udkig efter en lidt pænere støvle, kan vi anbefale en ankelstøvle fra Tim & Simonsen med crocoprægning og med lynlås på fronten. Den kan også bruges til hverdag og være med til at pifte dit outfit op. Tim & Simonsen Ellie støvle er en mega fed langskaftede støvle i ruskind, med en chuncky bund og en lille hæl. Den er super flot til en kjole og meget stilren.