Sandaler

Mangler du et par nye lækre sandaler i en god kvalitet? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Pigernes Verden har vi sandaler fra Tim & Simonsen i forskellige modeller og farver. Find dine næste sandaler lige her.

Filtrer

Sandaler dame 

Sandaler er et must-have til sommeren, da de er uundværlige når vejret bliver lunt og man står og skal på ferie. Der findes ikke en bedre følelse end at kunne hoppe i et par lækre, luftige og lette sandaler om sommeren. 

Hos Pigernes Verden forhandler vi sandaler fra Tim & Simonsen. Her er du sikret et lækkert design, en god kvalitet og ikke mindst god komfort. Vores mest populær sandal er Annet sandalen fra Tim & Simonsen, som er en let og elegant sandal. Den fås i følgende farver: Sand, grøn, army, sort og pink/grøn. 

Sandaler i forskellige modeller

Vi har Tim & Simonsen sandaler i forskelige modeller og farver, for ingen fødder er ens, og alle har deres egen stil og smag.

Vi har den populære flade Annet sandal, og Masha sandalen som er med kilehæl, den findes i grøn og lyserød og er super dejlig at gå i. Hver sommer laver Tim & Simonsen nye farver og modeller i sandalerne.

Tjek vores udvalg af sandaler ud lige her, og find din næste sandal der passer perfekt til dig.