Tim & Simonsen sandaler

Om Tim & Simonsen sandaler

Tim & Simonsen laver sandaler, som er kendt for deres høje kvalitet, komfort og stilfulde design. Tim & Simonsen sandaler er perfekte til kvinder der er på udkig efter en komfortabel og holdbar sommersandal. Deres sandaler er lavet i ægte skind, og alle sandalerne er med memory skum sål der gør dem ekstra behagelige at have på, og man kan holde ud at gå i dem.

En af de største fordele ved at vælge en sandal fra Tim & Simonsen, er deres stilfulde og rene design. Tim & Simonsen sandaler kommer i et hav af farver og modeller, og hvert år kommer der nye farver til. Det gør det nemt for dig at finde den sandal, som passer bedst til dig og din stil.

Uanset om du er på jagt efter en sandal til en dag på stranden, eller til en finere anledning er Tim & Simonsen et godt valg. Alt i alt er Tim & Simonsen sandaler en fantastisk invistering for enhver der søger en høj kvalitet og stilfuld sommersandal, der også er komfortabel og holdbar.

Forskellige modeller

Tim & Simonsen sandaler fås i en masse forskellige modeller, som er beskrevet nedenfor.

-Annet sandal: Denne sandal er vores mest populære sandal, og den vi får år efter år i forskellige farver. Det er en slip-on sandal så den er super nem at få på, og den er med to brede krydsremme over vristen som holder foden på plads. Sandalen er perfekt til hverdag og ferier, da man virkelig går godt i dem. 

-Cameron sandal: Denne sandal er stilren og med plateau bund, og lukkes med en velcrorem bagpå. Cameron sandalen kan bruges til enhver lejlighed da den er enkel i modelen, og passer til ethvert outfit. 

-Katie sandal: Denne sandal er lidt finere i modellen og med kilehæl. Den lukkes med en velcrorem bagpå, og er perfekt til sommerens fester og bryllup. Sandalen kan også bruges til hverdag, da den kan styles op og ned. 

-Masha sandal: Denne sandal minder en del om Katie sandalen i modellen, da den også er med kilehæl. Masha sandal er også helt perfekt til sommerens fester og hverdag. Vi har den i grøn og pink.

Find din næste sommersandal hos Pigernes Verden.