Tim & Simonsen

Tim & Simonsen er et dansk brand som blev grundlagt i 2012 af Annette Timmermann og Annette Simonsen. De producerer sandaler, sko og støvler i spanien. Deres tasker er produceret i Indien med en skarp kvalitetskontrol. Tim & Simonsens spidskompetence er at de arbejder med mikrofiber, og de er især kendt for deres mikrofiber toppe og leggings som er øko-tex, allergivenlige samt åndbare. Deres produkter findes i et hav af farver, og hver sæson kommer der nye farver. Ved at købe Tim & Simonsens produkter er du sikret en høj kvalitet og behagelige produkter. 

Hos Pigernes Verden kan du finde lækre produkter fra Tim & Simonsen. Vi forhandler følgende kategorier fra det danske brand: Støvler, sneakers, sandaler, toppe og leggings.

Tim & Simonsen toppe:

Hos Pigernes Verden finder du et stort udvalg af toppe fra Tim & Simonsen  i et hav af farver. Du finder både toppe med blonder og med spaghetti stroppe, så der er noget for enhver smag. Alle toppe fra Tim & Simonsen er antistatiske og antibakterielle, så du får her en top i en lækker kvalitet. Med en top fra Tim & Simonsen er du altid sikker på at føle dig tilpas. Tim & Simonsen toppe fås i følgende størrelser: S/M og L/XL. Hos Pigernes Verden kan du være sikker på at finde de nyeste farve i toppene fra Tim & Simonsen.

Tim & Simonsen leggings:

Leggings er et musthave i garderoben, og med Tim & Simonsen leggings er du samtidig sikret en god kvalitet og en fantastisk pasform. Hos os har vi et bredt udvalg af farver, med og uden mønster, så der er noget at vælge imellem. Alle Tim & Simonsen leggings har en bred elastik ved maven, som er med til at give en god komfort. Alle deres leggings er onesize, men de passer til enhver pga. den gode pasform og det stretchy materiale. 

Tim & Simonsen sko: 

Går du op i høj komfort og god kvalitet? Så er Tim & Simonsen sko et godt bud.  Deres sneakers og støvler er i et stilrent design, og du får her en sko i høj kvalitet og med en fremragende pasform. Tim & Simonsen sko er perfekte til at pifte ethvert outfit op. Tim & Simonsen støvler og sneakers fås i følgende størrelser: 36, 37, 38, 39, 40, 41. Hos os finder du et bredt udvalg af: sneakers og støvler som passer til hver sæson

Tim & Simonsen sandaler: 

Tim & Simonsen sandaler er i en høj kvalitet, og en sandal der kan bruges igen og igen. Sandalerne findes i et hav af lækre farver, så der er noget til enhver smag. Sandalerne fås i forskellige modeller, men Tim & Simonsen er især kendt for deres Annet sandal, som vi har i følgende farver: grøn, pink, sort, army og sand. Med en sandal fra Tim & Simonsen er du sikret høj komfort, da de laver alle deres sandaler med en sål lavet af memory skum. Tim & Simonsen sandaler fås i følgende størrelser: 36, 37, 38, 39, 40, 41. Hver sommer kommer der nye lækre farver og modeller i deres sandaler. 

Tim & Simonsen shapewear:

Som noget nyt hos Pigernes Verden er der kommet shapewear fra Tim & Simonsen. Her får du shapewear i en super kvalitet. Vi har shape toppe, trusser med og uden ben i sort og nude. Så går du op i god kvalitet og komfort, så er shapewear fra Tim & Simonsen et godt bud.