Street One skjorter

Skjorte til enhver lejlighed

Street One skjorter er kendt for deres trendy design og høje kvalitet, da Street One primært laver skjorter i viskose, som er et let og åndbart materiale. Så er du på jagt efer en skjorte i god kvalitet, og i en prisklasse hvor alle kan være med, er du havnet det rigtige sted. Street One skjorter er stilfulde, og uanset om du leder efter en klassisk skjorte til arbejde, eller en skjorte til en aften i byen, er der et bredt udvalg af skjorter fra Street One, der passer til enhver anledning. Du vil ikke kun se godt ud i en skjorte fra Street One, men du vil også føle dig tilpas hele dagen pga. deres gode kvalitet.

Street One er også kendt for deres detaljeret design. Deres skjorter har ofte små, men bemærkelsesværdige detaljer der er med til at give et stilfuldt udseende. 

Street One skjorter kan bæres til en lang række anledninger. Den klassiske hvide skjorte kan styles op og ned, så den både kan bruges til hverdag og formelle anledninger. For at få et mere formelt look, kan du style din hvide skjorte med en blazer udover.

Street One laver også skjorter med mønster og forskellige prints, som er perfekt til hverdagsbrug, men de kan også styles op. Hvis du gerne vil have piftet din hverdagsskjorte op, kan du style den til en pæner buks eller nederdel

Det er kombinationen af kvalitet og et stilfuldt design, der gør Street One skjorter til et populært valg for modebevidste kvinder. 

Du kan se flere skjorter fra vores andre brands lige her.

Skjorter i forskellige modeller

Hos Pigernes Verden finder du skjorter i forskellige modeller fra Street One. Vi har alt fra den klassiske ensfarvede skjorte, til skjorter med prints og farver. Er du på udkig efter en skjorte med krave og som er gennemknappet, eller en skjorte med v-udskæring og stolpelukning, kan du finde den hos os. 

De fleste skjorter fra Street One går fra str. 36-46.