Street One bukser/jeans

Street One jeans

Street One jeans er kendt for deres høje kvalitet og behagelige pasform. Der er en masse stretch i deres jeans, så de er meget behagelige at have på og med høj komfort. Street One laver jeans i forskellige modeller og farver, så der er noget for enhver smag og kropstype. 

Street One jeans kan styles på mange forskellige måder, afhængig af anledningen. De kan styles med en t-shirt og sneakers for et afslappert hverdags outfit, eller med en fin bluse og høje hæle til en mere formel lejlighed. 

Vores bedst solgte Street One jeans er modellen york, som fås i forskellige vask samt modeller. 

Street One jeans er et must-have i en kvindes garderobe, da de er tidløse og passer til alt. Går du op i høj kvalitet og god pasform, er Street One jeans lige dig. Se alle jeans fra Street One lige her.

Hos Pigernes Verden finder du et stort udvalg af jeans fra forskellige brands, som du kan se lige her.

Forskellige modeller

Er du ikke helt sikker på hvilken model jeans du skal vælge, så er de forskellige modeller beskrevet nedenfor. 

Highwaist: dette er en højtaljede buks, denne model sidder over navlen.

Mediumwaist: denne model sidder ved navlen.

Loose fit: denne model buks er løstsiddende på lårene og lægge, og er perfekt til dig der gerne vil have en afslappet jeans.

Slim fit: denne model er en klassiker inden for jeans. Slim fit er tætsiddende, men uden at den er limet til benene. Slim fit fremhæver kroppens former, men sidder ikke lige så tæt på kroppen som skinny jeans, da buksenbenet er helt lige 

Casual fit: denne model jeans er en blanding af losse fit og slim fit. Pasformen er som en slim fit, men med loose fit ben.