Street One

Street One er et tysk modebrand som blev grundlagt i 1983. Deres vision er at tilbyde tidssvarende mode hele året rundt, og der kommer derfor en ny kollektion ud hver måned. Street One designer innovativt og moderigtigt tøj, som kan kombineres med andre mærker, og der er særligt fokus på kvaliteten.  Det er et konkurrencedygtigt brand i forhold til design, kvalitet og pris, så alle kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Pigernes Verden finder du et stort sortiment fra Street One. Vi har følgende styles fra Street One: Jeans/bukser, strik, cardigan, bluser, t-shirts, nederdele, kjoler, toppe, skjorter og jakker. 

Street One t-shirt:

Mangler du en t-shirt til at fuldende dit outfit, så laver Street One nogle fede t-shirt med og uden print, og i en lækker kvalitet. Street One t-shirts henvender sig til hverdagsbrug, og kan nemt  sammensættes med andre styles. 

Street One strik: 

Street One laver strik i en dejlig kvalitet, og med en strik fra Street One er du sikret en lækker blød strik til de kolde dage. Street One laver strik med forskellige mønstre og i  en masse forskellige farver samt modeller. 

Street One skjorter: 

Elsker du at bruge skjorter og går du op i en høj kvalitet, så er en skjorte fra Street One lige noget for dig. Street One skjorter egner sig til hverdagsbrug, og deres skjorter med tern er særligt populære. Street One skjorter er lette og åndbare og de fås i forskellige farver, mønstre og modeller. 

Street One jeans:

Pigernes Verden har et stort udvalg af jeans fra Street One i forskellige modeller, og farver her i blandt: sort, mørk vask og lys vask. Bestselleren er Street One york Jeans, som har en helt perfekt pasform og de er størrelsessvarrende. Street One jeans findes i to benlængder: 30 og 32. Street One er gode til at lave små fine detaljer på deres jeans, som er med til at såtte prikken over i´et. Med et par jeans fra Street One går du ikke galt i byen både med pasform og udseende.