PILGRIM

Pilgrim er et dansk familieejet smykke brand, som blev grundlagt i Skanderborg i 1983 af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. Smykkerne fra Pilgrim er lavet i hånden og med hjertet, så du er sikret en god kvalitet og et unikt smykke.

De finder inspiraton på tværs af kulturer og grænser, men forbliver tro mod deres skandinaviske arv. Pilgrim designer fire smykkekollektioner om året. 

Hos Pigernes Verden finder du et bredt udvalg af både sølv og guld smykker.

Pilgrim øreringe:

Øreringe er et must-have. Pilgrims øreringe er tidsløse og du får alt fra den enkle ørering til en ørering med en masse detaljer. Med øreringe fra Pilgrim kan du sammensætte din helt egen stil, da du kan mikse de forskellige øreringe på kryds og tværds, så det passer til lige netop dig og din stil. Pilgrims øreringe er håndlavet og belagt med ægte sølv eller guld, også er de bly- og nikkelfri. Hos Pigernes verden finder du øreringe fra Pilgrim i forskellige modeller og størrelser. 

Pilgrim halskæder:

En halskæde fra Pilgrim er et must-have,  da den kan være med til at pifte dit outfit op, og du kan udtrykke din personlig stil med en halskæde fra Pilgrim. Alle Pilgrims halskæder er belagt med ægte sølv eller guld, og de er fri for bly og nikkel.