MARTA

Marta Du Chateau er et fransk navn, men et dansk fashion brand. Det er et forholdsvis nyt brand som blev grundlagt for 3 år siden, med en vision om at lave modetøj til en fair pris. Marta Du Chateau henter inspiration fra det franske og italienske modebillede, og du er herved altid sikret unikt og farverigt tøj. De udgiver ikke en fast kollektion om året, men de følger i stedet for de nyeste modetrends, da moden er under konstant forandring, så du kan altid være sikker på at være med på den nyeste trend.

Hos Pigernes Verden finder du et stort sortiment af: kjoler, bluser, bukser, strik og meget mere fra Marta Du Chateau, samt deres nyeste kollektion

Marta Du Chateau kjoler:

Marta Du Chateau er særligt kendt for deres kjoler, som du ikke kan andet end at elske. Marta er enormt dygtige til at designe de rigtige styles, samt sammensætte farver og mønstre. Martas kjoler egner sig både til hverdag og fest, da man kan style dem op og ned alt efter hvilken lejlighed kjolen skal passe til. Kjolerne fra Marta er løse, elegante og et must-have i din garderobe. Kjolerne fra Marta er lavet i følgende størrelser: S/M og L/XL, og de er derfor store i størrelsen. Hos Pigernes Verden finder du et stort udvalg af kjoler fra Marta Du Chateau i forskellige mønstre, farver og modeller, samt i en prisklasse hvor alle kan være med. 

Marta Du Chateau tunika

Marta Du Chateau laver flotte tunikaer i forskellige farver og mønstre, som du kan finde hos Pigernes Verden. Tunikaerne fra Marta har en løs pasform og findes i følgende størrelser: S/M og L/XL. Martas tunika kan styles til et par leggings eller Marta jeans, og kan sammensættes med andre styles. Tunikaen fra Marta er perfekt til hverdagsbrug, men kan også styles op til en festlig andledning. Med en tunika fra Marta Du Chateau er du sikret top kvalitet og et lækkert design. 

Marta Du Chateau bluser:

Marta Du Chateau bluser findes i forskellige farver og mønstre, og passer derfor til enhver lejlighed. Martas bluser er løstsiddende og findes i følgende størrelser: S/M og L/XL. En bluse fra Marta kan være med til at pifte outfittet op, og passer perfekt til et par Marta jeans, men den kan også sagtens bruges til andre lækre styles.

Marta Du Chateau strik

Marta Du Chateau laver de lækreste og mest behagelige strik. De er lavet i lækre materialer og findes i forskellige farver, mønstre og modeller. Med en strik fra Marta er du sikker på at kunne holde varmen, samtidig med at du ser stilet ud. Martas strik er Onesize, og de er perfekte til at bruge udover en Marta kjole eller til et par Marta bukser, men kan også sættes sammen med andre styles. 

Marta Du Chateau jeans og bukser:

Marta Du Chateau laver nogle lækre jeans og bukser som er fantastiske at have på. Marta laver jeans i et lækkert materiale med masser af stræk, som giver en god komfort. Martas jeans kan bl.a. sammensættes med en Marta kjole eller en Marta tunika. Hos os finder du et bredt udvalg af bukser og jeans fra Marta i forskellige farver, modeller og mønstre.