FREE/QUENT

Free/Quent er et internationalt brand, som blev grundlagt i 2009 af Niels Haahr Christensen. Grundtanken er at brandet skal hylde den moderne kvinde, med tøj der kan få enhver til at føle sig smuk og unik, uden at gå på kompromis. Deres mission er at skabe "Luxury for less", så alle har mulighed for at være med. Ved at vælge tøj fra Free/Quent går du ikke på krompromis med valg af materialer, da de går ind for øget bæredygtighed, som både passer på miljøet og mennesker. Free/Quent har valgt at udviske alder i modebilledet, da alle har ret til at kunne bære og føle sig tilpas i Free/Quents tøj. 

Free/Quent laver nye kollektioner sæson efter sæson, så du er altid sikker på at få fingrene i sæsonens nye trends og farver. Hos Pigernes Verden er du altid sikker på at finde den nyeste kollektion fra Free/Quent. 

Free/Quent kjoler:

Free/Quent kjoler er designet til at du skal føle dig smuk i din hverdag. Alle deres kjoler er lavet så de kan bruges til hverdag, men de kan også styles op så de kan bruges til fester. Med en kjole fra Free/Quent kan du skabe din egen unikke stil, da du kan style kjolen med andre lækre styles. Hos Pigernes Verden finder du et udvalg af Free/Quent kjoler i forskellige modeller, og i forskellige mønster samt farver, så der er noget for enhver smag. 

Free/Quent blazer: 

En blazer fra Free/Quent er et must-have i din garderoben, da den aldrig går af mode. Med en blazer fra Free/Quent kan du pifte ethvert outfit op, og du kan selv tilføje andre lære styles, så du sætter dit eget præg. Hos Pigernes Verden finder du blazer fra Free/Quent i forskellige modeller og farver. Ved nogle blazer er der mulighed for at få matchende habitbukser, så du kan få et sæt. 

Free/Quent bluser & skjorter:

Free/Quent laver klassiske skjorter og bluser, som kan bruges til hverdag og fester. Free/Quent bluser og skjorter kan sættes sammen med andre styles, så du kan sammensætte dit helt eget outfit, så det passer til lige netop dig og din stil. Hos Pigernes Verden finder du et stort udvalg af bluser og skjorter fra Free/Quent i forskellige modeller, designs og mønstre samt farver. Vi har alt fra den elegante bluse til festen, til en simpel bluse til hverdagen. 

Free/Quent strik: 

Free/Quent strik er for dig der elsker en strik i en god kvalitet, og i et lækkert design. Free/Quent strik kan bruges året rundt, enten til et par jeans eller over en kjole. Med en strik fra Free/Quent er du sikker på at kunne holde varmen, samtidig med at du ser godt ud. Hos Pigernes Verden finder du et hav af strik fra Free/Quent i forskellige modeller, designs, mønstre og farver. Vi har både pullovers, cardigans, rullekraver og strikveste i et lækkert deisgn, så køb din næste strik fra Free/Quent ved Pigernes Verden.

Free/Quent jakker: & overtøj:

Med en jakke fra Free/Quent er du sikret en praktisk jakke i et lækkert design. Hos Pigernes Verde finder du jakker fra Free/Quent i forskellige modeller. Vi har følgende overtøj fra Free/Quent: Regnjakker, veste og blazer.