Culture

Culture er et dansk modebrand, som blev grundlagt i 2003. Det hører under koncernen DK Company, DE Design. Cultures tøj er moderigt, eksklusivt, tidsløst og de mixer forskellige stilarter sammen - så der er lidt til enhver smag. De finder inspiration fra forskellige landes kultur, og deres ideologi er at mode er kultur. Hvert år designer de 6-8 kollektioner. Hos Pigernes Verden finder du et bredt sortiment af tøj fra Culture der passer til enhver lejlighed, og i en prisklasse hvor alle kan være med. 

Culture kjoler

Smarte kjoler i garderoben er et must-have. Culture har et stort udvalg af kjoler, hvor du kan finde kjoler til enhver lejlighed om det er til hverdag eller fest. Hos Pigernes Verden kan du både finde afslappende kjoler og kjoler med farver og mønstre, så der er noget for enhver smag. Culture har specialiseret sig i at skabe elegante og moderne kjoler til den modebevidste kvinde. Deres kollektioner er præget af en enkel og tidsløs stil, der passer til både hverdag og fester. Ved at vælge en kjole fra Culture får du en kjole i høj kvalitet og med en god pasform, og en kjole fra Culture er derfor et sikkert valg. Se alle Culture kjoler lige her.

Culture skjorter

Ønsker du en pæn skjorte eller bare en skjorte til hverdagsbrug, så er en skjorte fra Culture et godt bud. En skjorte fra Culture er med til at skabe et stilet og elegant look, som bådes kan bruges til fester og på arbejdet, da en skjorte fra Culture giver dig et hav af stylings muligheder. Går du efter et casual look kan du style din skjorte fra Culture med et par fede jeans, eller hvis det er et mere formelt look kan du style din skjorte med habitbukser. Cultures skjorter er trendy, tidsløse og behagelige og der er noget for enhver smag, da du både kan få skjorter med v-hals, rund hals, med eller uden mønster, og i en masse forskellige farver. Find din nye Culture skjorte lige her.

Culture bluser

En bluse kan bruges til mange andledninger, og hos Culture er du sikker på altid at finde smarte og unikke bluser, som samtidig er behagelige at have på, da Culture skaber modetøj med en blanding af stil og komfort. Er du til bluser med flædser, blonder, print og smukke farver, så er Cultures bluser et helt sikkert valg. Culture har et stort fokus på detaljer, og et øje for det aktuelle modebillede, du vil derfor altid kunne finde en bluse der er opdateret med den nyeste trend og stil. Culture tilbyder en bred vifte af forskellige bluser der passer til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter en casual bluse til en dag med veninderne, eller en mere formel bluse, så har Culture en bluse der passer til dig, og som kan være med til at fuldende din personlige stil. Cultures bluser er primært lavet af viskose, som er et blødt og åndbart materiale. Alt i alt er Culture bluser den perfekte kombination af stil og komfort, og du vil elske at bære dem uanset hvilken anledning du skal til. Find Culture bluser her.

 

Culture stirk og cardigan

Mangler du en strik eller cardidgan, så er Culture et godt bud da du her får en strik i høj kvalitet. Culture strik og cardigans findes i et hav af farver, mønster og modeller, så der er noget at vælge imellem. En strik eller cardigan fra Culture kan være med til at fuldende dit outfit.  Se alle Culture strik lige her.