Culture

Culture er et dansk modebrand, som blev grundlagt i 2003. Det hører under koncernen DK Company, DE Design. Cultures tøj er moderigt, eksklusivt, tidsløst og de mixer forskellige stilarter sammen - så der er lidt til enhver smag. De finder inspiration fra forskellige landes kultur, og deres ideologi er at mode er kultur. Hvert år designer de 6-8 kollektioner. Hos Pigernes Verden finder du et bredt sortiment af tøj fra Culture der passer til enhver lejlighed, og i en prisklasse hvor alle kan være med. 

Culture kjoler:

Smarte kjoler i garderoben er et must-have. Culture har et stort udvalg af kjoler, hvor du kan finde kjoler til enhver lejlighed om det er til hverdag eller fest. Hos Pigernes Verden kan du både finde afslappende kjoler og kjoler med farver og mønstre, så der er noget for enhver smag.

Culture skjorter:

Ønsker du en pæn skjorte eller bare en skjorte til hverdagsbrug, så er en skjorte fra Culture et godt bud. En skjorte fra Culture er med til at skabe et stilet og elegant look, som bådes kan bruges til fester og på arbejdet, da en skjorte fra Culture giver dig et hav af stylings muligheder. Cultures skjorter er trendy, tidsløse og behagelige og der er noget for enhver smag, da du både kan få skjorter med v-hals, rund hals, med eller uden mønster og i en masse forskellige farver.

Culture bluser

En bluse kan bruges til mange andledninger, og hos Culture er du sikker på altid at finde smarte og unikke bluser, som samtidig er behagelige at have på. Er du til bluser med flædser, blonder, print og smukke farver, så er Cultures bluser et helt sikkert valg. En bluse fra Culture kan være med til at fuldende din personlige stil. 

Culture stirk og cardigan:

Mangler du en strik eller cardidgan, så er Culture et godt bud da du her får en høj kvalitet. Culture strik og cardigans findes i et hav af farver, mønster og modeller, så der er noget at vælge imellem. En strik eller cardigan fra Culture kan være med til at fuldende dit outfit.