Cecil

Cecil er et tysk brand som blev grundlagt i 1989 og har tætte bånd til Street One da det ejes af CBR - Holding. De er kendt for deres gode kvalitet og smukke prints, samt deres behagelige hverdagstøj. De har fokus på at tøjet skal være afslappende, og behageligt at have på. Der kommer en ny kollektion ud hver måned, da de har fingeren på pulsen og levere tøj der følger den nyeste trend i modebranchen. Hos Pigernes Verden finder du et bredt sortiment fra Cecil, samt deres nyeste kollektion. 

Cecil bluser:

Cecil laver nogle dejlige bluser i en lækker kvalitet. En bluse fra Cecil kan være med til at fuldende dit outfit. Cecil laver nogle fede bluser i forskellige print og modeller. Cecil bluser henvender sig til hverdagsbrug, og kan nemt sættes sammen med andre styles. Hos Pigernes verden finder du et bredt sortiment af bluser fra cecil i forskellige farver, print og modeller. 

Cecil strik:

Cecil laver strik en dejlig kvalitet. Cecil laver strik med forskellige mønstre og i forskellige farver samt modeller.

Cecil bukser:

Pigernes verden har et stort udvalg af bukser fra Cecil, i forskellige modeller og farver. Cecil bukser findes i to benlængder: 30 & 32. Cecil er gode til at lave rummelige bukser i en rigtig god kvalitet. Hos Pigernes Verden finder du bukser fra Cecil i forskellige modeller og farver.