Tasker

Hos Pigernes Verden finder du tasker til enhver lejlighed. Vi har samlet et udvalg af tasker til forskellige anledninger. 

Tasker til kvinder 

Hos Pigernes Verden ved vi at tasker til kvinder er et must-have, og en taske til enhver anledning er uundværlig. Vi forhandler tasker fra Tim & Simonsen, og her får du en taske i top kvalitet. En taske fra Tim & Simonsen er et oplagt valg, når du skal have dine ting med på farten. Vi har tasker i forskellige modeller fra Tim & Simonsen: Crossbody taske, skuldertaske, taske hanger. 

Forskellige modeller 

Hvis du søger en lille taske hvor der er plads til mobil, nøgler og kort, og som er nem at have med på farten, kan vi klart anbefale en taske hanger fra Tim & Simonsen. Den har vi i følgende farver: brun, sort og cognac.

Er det en taske med mere plads i du søger? Så kan vi anbefale Tim & Simonsen crossbody taske, som har en justerbar rem, så den også kan bruges som skuldertaske. Eller er det en taske til byturene med veninderne, kan vi anbefale Tim & Simonsens skuldertaske, som er lille og praktisk. Den findes i et hav af farver.