Stømper

Hos Pigernes Verden forhandler vi hyggesokker, glimmer strømper og strømpebukser med og uden mønster fra Decoy. Så er du på jagt efter strømper eller nogle lækre strømpebukser, så er du havnet det helt rigtige sted. 

Strømpebukser til kvinder

Hos Pigernes Verden forhandler vi strømper og strømpebukser til kvinder i alle aldre. Vi forhandler det skandinaviske mærke Decoy, og får strømpebukser i uld, bomuld, microfiber og nylon. Alle deres strømper og strømpebukser er med høj komfort og i en rigtig god kvalitet.

Strømpebukser og strømper fra Decoy

Decoy laver moderigtige strømper, og strømpebukser af høj kvalitet. De laver den klassiske sorte strømpebuks til hverdag, men også mønstret strømpebukser. En strømpebuks med mønster kan være med til at pifte dit outfit op.  Decoys strømpebukser kan bruges til alt, om det er under enkjole, nederdel eller til et par shorts. Vores udvalg af Decoy strømper og strømpebukser varierer alt efter sæsonen, og hvert år kommer der nye farver og mønstre. Udforsk vores strømpe kategori, og find dine næste strømpebukser eller strømper. 

Forskellige denier 

Denier viser hvor tynde eller tykke strømpebukserne er syet. Jo højere denier, jo tykker er strømpebuksen. Fra 10-40 denier kaldes det en nylonstrømpe, og her er de tyndeste vi har på 18, 20 og 25 denier. Fra 40 denier er det en strømpebuks og her har vi i 40, 60, 70 og 100 denier.